Pahantekijä- kurssin aikataulu varmistui. Kurssi alkaa tammikuussa 2015 ja viimeinen kerta on elokuussa. Tarkka aikataulu on seuraava:

Tammikuu

La 17.1. klo 10-16: Aloituskerta. Vieraana rikoskirjailija, MTV:n rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä. Tehokas starttipaketti tavoitteita. Kirjoittamisen taitoja ja luurankojen kalistelua…

Helmikuu

Pe 27.2. noin klo 15-19: Vieraana Saramäen Psykiatrisen vankisairaalan ylilääkäri Hannu Lauerma. Luvassa esitys aiheesta ”Väkivalta myyteissä, taiteessa, viihteessä ja todellisuudessa”.

La 28.2. klo 10-16: Kirjoittamista ja mahdollisesti tutustumiskäynti.

Huhtikuu

La 11.4. klo 10-16: Vieraana rikoskirjailija, vakuutusetsivä Christian Rönnbacka. Luvassa vankka poliisipäivä. Faktaa ja faktan kirjoittamista fiktioon poliisin työssä ja työmailla. Tutustumme teleskooppipamppuun ja käsirautoihin.

Toukokuu

Pe 22.5. noin klo 14-17: Tutustumiskäynti.

La 23.5. klo 10-16. Vieraana rikoskirjailija Reijo Mäki. Yhden Suomen kokeneimman dekkaristin kyselytunti: saamme käytännön vinkit ja varoitukset sudenkuopista kokemuksen syvällä rintaäänellä.

Kesä-heinäkuu: Kesäkauden vireä ja tehokas kirjoitustauko. Käsikirjoitukset työn alla.

Elokuu

La 22.8. klo 10-16. Vieraana esikoisdekkaristi Harri Winter. Osallistujat saavat kirjailija Petri Tammiselta henkilökohtaista palautetta tekstistään ja kirjoitustyylistään. Harri kertoo konkreettisia kokemuksia käsikirjoituksen matkasta julkaisukynnyksen yli markkinoiden halki lukijan käsiin. Koulutuksen päätöspäivä.

Koulutus järjestetään Turussa, tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.11., ja paikkoja on tällä hetkellä auki kolme. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta löydät tästä.