Lola Wallinkoskesta kirjoitettu elämänkerta LOLA Kahdet kasvot julkistetaan tänään kello 13. Kirjaa on odotettu ja nyt se julkistetaan ensimmäiseksi tiedotustilaisuuteen kutsutuille median edustajille. Lukijoille kirja on saatavissa Turun Kirjamessuilla perjantaista alkaen messuosastolla A48 sekä Lolan haastattelun yhteydessä lauantaina 3.10. Kuisti-lavalla kello 17.15-17.45. Tule hakemaan omaan kirjaasi Lolan omistuskirjoitus! 

Jo ennalta huikeaa kiinnostusta herättänyt Taina Kuuskorven kirjoittama elämäkerta on juhlakirja. Wallinkosken ura on kestänyt 20 vuotta. Tuohon ajanjaksoon on mahtunut kohua ja kohinaa enemmän kuin yhteen kirjaan mahtuukaan. Kahdet kasvot on poiminut helmet ja lasinsirpaleet Lolan elämästä ja pujottanut ne kolmeen punaiseen lankaan. Kirja sisältää iloja, mutta myös viiltävän kipeitä tunnustuksia. Lolan tarina on nyt kokonainen, lue se ja opi tuntemaan koko nainen. Millainen kuva syntyy, kun Lolan kahdet kasvot yhdistyvät yhdeksi, eheäksi elämäntarinaksi?