Kuuskorpi, Taina & Heikkinen, Juho: Psykologiset testit ja testaukset – Tosiasiat, uskomukset ja pelot

Luovin Oy 2014

kansi

Tahdotko olla kukkakauppias? Kiristääkö vanne päätäsi? Mitä näet mustetahrassa? Paljastavatko testit todellisen minän? Voiko testeissä huijata? Psykologiset testit herättävät uteliaisuutta ja nostattavat pelkoja. Testejä käytetään monipuolisesti neuropsykologisista tutkimuksista soveltuvuudenarviointiin, vankiloista armeijaan ja työpaikoilta päiväkoteihin. Tämä kirja on ensimmäinen suomalainen kattava ja perusteellinen teos psykologisten testien kiehtovasta ja osin salaperäisestä maailmasta. Se avaa yleistajuisesti ja havainnollisesti testaamisen lähtökohdat, hyödyt, rajoitukset ja haitat. Runsaat testiesimerkit, vinkkilistat ja selitykset testauskäytännöistä tutustuttavat testaamisen perusteisiin. Teos kattaa kaikki yleisimmät testityypit älykkyystesteistä muisti- ja luovuustesteihin.Kirja on suunnattu kaikille testauksesta kiinnostuneille, niin maallikoille kuin ammattilaisille. Vankka tietopaketti kertoo, mitä testauksessa tapahtuu, millainen on laadukas testaus ja mitkä ovat testattavan oikeudet. Testaajille ja testauksia tilaaville kirja päivittää tiedot, antaa uusia näkökulmia ja kokoaa kokonaiskuvan testauksen pelisäännöistä. Tämän tietopaketin luettuasi uskomukset ja pelot testeistä ovat vaihtuneet tietoon ja tosiasioihin psykologisen testaamisen mahdollisuuksista ja rajoituksista.

Kirjan ovh. 64,00 euroa, mutta meiltä tilattuna 50,00 euroa sis. postikulut!

Tilaukset: luovinoy@gmail.com; taina.kuuskorpi@dnainternet.net tai puhelimitse 040 555 0111.

Kuuskorpi, Taina: LOLA Kahdet kasvot

Luovin Oy 2015

LOLA_KANSI_2isompi koko.indd
 Koko kansan Lola. Kohumissi. Suomen virallinen musta. Lola Odusoga Wallinkoski on hehkunut valokuvissa ja juontanut tapahtumia kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän on yhtä aikaa kaikille tuttu ja vieras, sillä hän päätti jo 18-vuotiaana Miss Suomena, että hänellä olisi kahdet kasvot. Toiset hän varasi julkisuudelle, mediatiikereille ja suurelle yleisölle, toiset itselleen ja perheelleen.
Elämäkerrassaan Lola vihdoin tuo näkyville yksityiset kasvonsa. Hän paljastaa kohujen taustat itseään ja muita armahtamatta. Lola kipusi Turun Itäharjun neekeristä Las Vegasin kasinolle, jossa hänet valittiin maailman kolmanneksi kauneimmaksi. Lolan tarina on täynnä erilaisuuden jättämiä arpia, ennakkoluulojen selättämistä, sinnikkyyttä ja oman paikan loputonta puolustamista.
Kirjailija, psykologian tohtori Taina Kuuskorven kirjoittama LOLA Kahdet kasvot luo syvän ja monipuolisen kuvan Lolasta. Kirjassa kohdataan kipeät kokemukset pintakiillon takana. Millaista oli kasvaa kroonisesti erilaisena? Miten pärjätä kivikovissa kauneuskilpailuissa, joista glamour oli kaukana? Kuinka tasapainoilla missiyden ja mediaseksikkyyden välillä? Miten selvitä, kun julkisuusmörkö muutti pysyvästi luokse asumaan?
Lolan puheenvuoro on rohkea, raju ja suora. Ennen julkaisematon ja yksityisarkistosta kerätty kuvamateriaali näyttää muutakin paljasta kuin ihoa. Loukkaava vihailijaposti, isättömät lapsuuskuvat ja lavantakaisotokset missikilpailuista avartavat henkilökuvaa.

”Lapsena minulla oli tunne, että minut oli jätetty täysin erilaisena vieraalle planeetalle, ilman ketään aikuista, johon samaistua ihonvärini kanssa. Kun tulin julkisuuteen, aluksi minussa nähtiin vain ihonväri, sen jälkeen missi ja sitten tissit. Tiedän, että missiyden ansiosta olen nyt tässä, mutta sen jälkeen on tullut paljon muuta.”

Kirjan ovh. 34,00 euroa, mutta meiltä tilattuna 26,00 euroa sis. postikulut!

Tilaukset: luovinoy@gmail.comtaina.kuuskorpi@dnainternet.net tai puhelimitse 040 555 0111.

LOLA Kahdet kasvot kampanjahintaan suoraan kustantajalta!

Osta äitienpäivälahjaksi tai kimppakauppana kaverin kanssa.

Lola Wallinkoski palaa tv-ruutuun maaliskuussa, kun hän aloittaa vuorikiipeilyn Huippujengin matkassa Perun jylhissä maisemissa. Nyt ollaan menossa kohti huippua, mutta mitä muuta Lolan elämä on sisältänyt? LOLA Kahdet kasvot -elämäkerta kertoo Lolan tarinan ylä- ja alamäkineen ja taustoittaa mediakohujen myrskyt. Samalla se on nostalginen kurkistus 1990- ja 2000-lukujen elämään.

LOLA Kahdet kasvot nyt kevään kampanjahintaan 20 € / kirja (sis. alv 10 % ja postikulut).

Kun tilaat kaksi kirjaa kimppatilauksena tai vaikkapa äitienpäivälahjaksi annettavaksi, saat kaksi kirjaa yhden normaalihintaisen kirjan hinnalla: 34 € / 2 kirjaa samassa paketissa (sis. alv 10% ja postikulut).

Nämä hinnat ainoastaan suoraan kustantajalta tilattuna osoitteesta:

luovinoy@gmail.com. Tarjoushinnat voimassa 10.5.2016 saakka.

 

Kuuskorpi, Taina: Jokun Talo (äänikirja)

Myllylahti Oy 2014

Kansi Jokun Talo painokelpoinen versio

Saako omassa talossa pitää salaisia huoneita? Saako siellä syödä Amerikan pastilleja mielin määrin? Saako rakentaa pihaan niin hurjia intiaanitelttoja kuin haluaa? Saako järjestää kutsuja, joita vierailla ei ole lupa pilata?

Jokun Talossa saa. Jokusta tulee maailman onnellisin mies, kun hän saa yllättäen perinnökseen Iso-Ukkinsa vanhan rintamamiestalon. Iso-Ukki Olavin mielestä Joku on taitava ja kekseliäs ja siksi ainoa sopiva hoitamaan taloa, jossa voi toteuttaa kaikki unelmat. Joku saa Talon vain ja ainoastaan itselleen, ja siksi aikuiset eivät ole tervetulleita sinne.

Talonomistajaksi ryhtyminen ei ole kuitenkaan pelkästään hauskaa ja yksinkertaista. Joku joutuu ratkaisemaan mutkikkaita kysymyksiä: kammottava Kulmavahti uhkaa pilata ilon koko unelmasta ja talossa hiippailee murtovaraskarhu. Joku joutuukin turvautumaan salapoliisi Riuska Tikkusen apuun selvittääkseen Talon salaisuudet. Silti koskaan ei tiedä, mikä saa lopulta asiat oikeille raiteilleen – pikkukisko Miiu, Leipuri-Usko, raaka sota vaiko ehkä kypsä sato?

Jokun Talo on sympaattinen ja hauska tarina siitä, miten ottaa oma tila haltuun, miten oppia olemaan toisten kanssa ja millaista on kasvaa isommaksi, kun oikeuksia seuraavat myös vastuut ja velvollisuudet. Oma talo on tuttu ajatusleikki monelle lapselle ja aikuisellekin lapsuudesta. Tarina tarjoaa tarttumapintaa sekä lapselle että lapselle lukevalle. Kirja soveltuu parhaiten alakouluikäisille.

Jokun Talon kirjoittaja Taina Kuuskorpi on psykologian tohtori, joka luottaa lasten taitoihin. Äänikirjan lukijana on J-P Salo.

 

 

Osta omasi Elisa Kirjan sivuilta: https://kirja.elisa.fi/aanikirja/jokun-talo