Oletko kyllästynyt kirjoittamaan vain pöytälaatikkoon?

Etsitkö romaanin tai tietokirjan käsikirjoitukselle kustannustoimittajaa tai kommentoijaa? Mietitkö, onko romaanikäsikirjoituksesi kiinnostava ja jännittävä? Haluatko tietää, oletko onnistunut kirjoittamaan ymmärrettävän ja uskottavan tietokirjan käsikirjoituksen?

Omaan tekstiin on vaikea saada etäisyyttä. Tekstin osaa ulkoa ja yksityiskohdat sumenevat kokonaisuuden alle. On mahdotonta erottaa, mikä tekstissä on loistavaa, mikä väärällä tavalla pimeää. Ulkopuolinen ammattilainen auttaa huomaamaan tekstin vahvuudet ja sen editointia vaativat osat.

Jos olet kyllästynyt kustantamoiden ”Ei kiitos” -kirjeisiin, voi olla aika arvioituttaa käsikirjoitus ja saada apua sen muokkaamiseen. Tai jos olet päättänyt julkaista kirjasi omakustanteena, on järkevää hankkia sille kustannustoimituksellinen työ.

Me Luovimessa olemme tekstien ja tarinoiden ammattilaisia. Paneudumme tekstisi tarinaan ja kokonaisuuteen ja annamme perustellun palautteen siitä, mitä käsikirjoituksesi mielestämme vielä vaatii ennen julkaisua. Arvioinnin hinta: 380 e ( sis. alv.) / enintään 350 000 merkin mittainen teksti (välilyönteineen). Pidemmistä teksteistä pyydä erillinen hinta-arvio.

Luovimen kirjailijat voittivat vuoden 2015 Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon tietokirjallaan ja opettavat mm. Turun yliopiston luovan kirjoittamisen oppiaineen kursseilla. Arvostamme laadukkaita kirjoja ja tahdomme auttaa julkaisemaan sellaisia lisää.